Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE TERÖR KINANDI

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE TERÖR KINANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Eylül ayı toplantısı Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısının açılışında ortak bir metinle teröre tepki gösterildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Eylül ayı toplantısı Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısının açılışında ortak bir metinle teröre tepki gösterildi. Meclisin ortak tepkisini dile getiren Başkan Vekili Mehmet Savruk,´´ Önemli bir konuma, güce ve coğrafyaya sahip bir ülkenin terörortamında tutulmasında bazı devlet ve güçler açısından zaruret bulunduğu görülmektedir. İşte bu nedenle de cahil insanları kandırarak dağa çıkartıp, kendi devletine düşman bir vatandaş haline getirmek ve böylece ülkemizi bölüp, güçsüz bırakmak bu çevrelerin değişmeyen amacı olmuştur. Bu amacın gerçekleşmesi için her zaman olduğu gibi şu anda da çok daha yoğun bir şekilde polisimize, askerimize, huzurumuza ve birliğimize kalkan eller vardır. Bu kirli ellerin derhal kırılması artık elzem hale gelmiştir. Bu eller mutlaka kırılacak, huzur ve birlik sağlanacaktır. Bundan en küçük bir şüphemiz bulunmamaktadır" dedi.
Devlet ve millet olarak çok hassas bir dönemden geçtiğimizi dile getiren Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk,sözlerini şöyle sürdürdü: 
´´Son günlerde yaşadığımız PKK eylemlerinden dolayı Kürt vatandaşlarımıza tepki gösterilmesi, bu bağlamda eylemler ortaya konması PKK´ya destek sağlamış olacaktır. Unutulmamalıdır ki her Kürt vatandaşımızın asla PKK mensubu olmadığı gibi her PKK´lı da Kürt değildir. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri olarak siyasi görüşümüz ne olursa olsun şu sıkıntılı günlerde kaygımız vatandır. Bizlerin güvenliği için canını veren kahraman şehitlerimize Yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk ulusuna sabır ve baş sağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz