Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN YILDIZ´DAN PAZARA ´HAYIRLI VE BEREKETLİ´ GEZİ...

 BAŞKAN YILDIZ´DAN PAZARA ´HAYIRLI VE BEREKETLİ´ GEZİ...

Makamında mümkün olduğunca az oturup, çalışmaları yerinde inceleyen, ekipleri denetleyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çeşitli mahallelerde kurulan pazarları da ´hayırlı-bereketli olsun´ diyerek gezerek, hem halkın hem de esnafın isteklerin

 

 

 

Makamında mümkün olduğunca az oturup, çalışmaları yerinde inceleyen, ekipleri denetleyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çeşitli mahallelerde kurulan pazarları da ´hayırlı-bereketli olsun´ diyerek gezerek, hem halkın hem de esnafın isteklerini, önerilerini, şikayetlerini dinliyor. 
Başkan Ali Osman Yıldız, haftanın ilk günü belediyenin karşısındaki Mehmet Özhaseki caddesi üzerine kurulan pazarda inceleme ve denetim yaptı. Fiyatları inceleyen, esnafla konuşan, alışveriş yapan vatandaşlarla selamlaşarak isteklerini dinleyen başkan Yıldız, bazı ihtiyaçlarını da parasını vererek pazardan karşıladı. 
Çalışmalarından dolayı özellikle bayanların ´Allah senden razı olsun´ sözünü sık sık duyan başkan Ali Osman Yıldız, kadınlara yönelik bazı projelerin hayata geçirilmesi içinde çalıştığını açıkladı. Başkan Yıldız, pazarda satış yapan esnafın mevsimsel ikramlarından bazılarının tadına da baktı. Bu arada, başkan olmadan önce inşaatlarda çalışırken giydiği şapkaları görünce dayanamayıp ´ben bunları çok giydim´ diyerek gösterdi. 
Belediye başkanı Ali Osman Yıldız, halkın daha iyi alışveriş yapması, esnafında olumsuz hava şartlarında zor durumda kalmaması için ilçeye kapalı semt pazarı yapacağını tekrarladı.