Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA KAYSERİ ŞEKER´DEN LOKMA TATLISI İKRAMI

 DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA KAYSERİ ŞEKER´DEN LOKMA TATLISI İKRAMI

15 Temmuz günü Demokrasimize, hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılan kalkışma sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine Halkımız tarafından başlatılan Demokrasi Nöbetlerinin Kayseri Cumhuriyet Meydanındaki etkinliklerine...


15 Temmuz günü Demokrasimize, hain FETÖ terör örgütü tarafından  yapılan kalkışma sonucunda   Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine Halkımız tarafından başlatılan Demokrasi Nöbetlerinin Kayseri Cumhuriyet Meydanındaki etkinliklerine,  Kayseri Şeker Çiftçileri, iş makinalarıyla ve traktörlerle yapmış oldukları destekler yanında gündüzleri  tarlada ekmeği için çalışırken,   akşamları da  meydanlarda Demokrasi için nöbete devam ediyor.
Kayseri Şeker çiftçisi ve çalışanının demokrasi nöbetlerine  bizzat katılımı yanında  18 günlük süre içerisinde Kayseri Şeker olarak da Demokrasi nöbetine katılanlara zaman zaman bayrak, içecek su, ayran, sandviç ve lokma tatlısı gibi ikramlarda da bulunmaya devam ediliyor.
Kayseri Cumhuriyet Meydanındaki  Demokrasi nöbetinin 18. gününde Kayseri Şeker´in lokma tatlısı ikramını, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Adıgüzel, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdulkadir Güneş, Hurşit Dede diğer yetkililer birlikte yaptılar.