Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ ŞEKER ÇALIŞANLARINA KABAN DAGITTI

 KAYSERİ ŞEKER ÇALIŞANLARINA KABAN DAGITTI

Kayseri Şeker, soğuk kış günlerinde 1120 kışlık kaban dağıtarak çalışanlarını ısıttı.

 

Kayseri Şeker, soğuk kış günlerinde 1120 kışlık kaban dağıtarak çalışanlarını ısıttı. Kaban dağıtımı esnasında Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Şeker-İş Sendika Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve diğer yetkililer de hazır bulundular.
Sözleşmede olmamasına rağmen Kayseri Şeker yöneticileri tarafından çalışanlara verilen Kışlık kaban dağıtımı esnasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker çalışanları hem işlerini hem işyerlerini seviyorlar. Buraya katkı sağlamaları açısından bütün arkadaşlarımız fedakârca çalışıyorlar. Kayseri Şeker yönetimi de çalışanların yüreklerinin sıcak olmalarının karşılığını imkânlar ölçüsünde vermeye çalışıyor. Maddi anlamda da buna katkı sağlamaya çalışıyor. Daha önce uygulanan bir maaş tutarındaki prim uygulaması bunun bir örneği. Bu senede yine bir örneğini yaşıyoruz. Bu soğuk şubat gününde bunların dağıtılması için toplanmış durumdayız. Arkadaşlarımız ağız tadıyla kazasız belasız kullansınlar dedi.
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer; Bizde Kayseri Şeker olarak başarı ile çalışan bu arkadaşlarımızı ısıtabildiysek ne mutlu bize. Güle güle giysinler hayırlı olsun.
Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli; Yönetim kurulumuz teveccüh gösterdi. Dört yılda verilen kışlık kabanı verme kararı alarak bu seferlik çalışanlarımıza kış sürprizi yaptılar. Çalışanlarımıza Eylül ayında elbise ve ayakkabı da veriyoruz. Tüm çalışan arkadaşlarımız güle güle giyinsinler.
Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı; Şeker iş sendikası olarak bizim böyle bir isteğimiz oldu. Sağ olsun Başkan ve Yönetimimiz önce yüreğimizi sonrada sırtımızı ısıttılar. Biz kendilerine sendikamız ve arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz dedi.