Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

  KAYSERİGAZ´DA ÜST DÜZEY ATAMA

  KAYSERİGAZ´DA ÜST DÜZEY ATAMA

  14 yıllık tecrübesi ve birikimiyle Kayseri halkına sunduğu hizmetin kalitesini her geçen gün arttırarak, sektöre ve paydaşlarına ilham veren marka olma yolunda kararlılıkla çalışan Kayserigaz´ın Genel Müdürlük görevine Adem Dincay getirildi.

 

 

 

 

2013 yılından bu yana Kayserigaz Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Adem Dincay,  1 Ocak 2018 tarihi itibari ile Kayserigaz Genel Müdürü olarak atandı. Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendiği yıldan itibaren Kayserigaz´a büyük katkılar sağlayan Adem Dincay Genel Müdürlük görevini EWE Türkiye Holding COO´luğuna atanan Hasan Yasir Bora´dan devraldı.

Dincay yeni görevinde, sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, piyasanın gelişen koşullarına, tüketici beklentilerine proaktif bir yaklaşımla yanıt vermeye; Kayserinin geleceğine yön vererek bölge ekonomisine katkıda bulunma çalışmalarına devam edecek.

Adem Dincay Kimdir?

Kariyerine 1999 yılında Koç Holding´e bağlı İzocam AŞ´de Üretim Mühendisi olarak başlayan Dincay, 2003 yılından itibaren Yıldız Holding´de Proje Mühendisi olarak devam etmiştir. 2004 - 2013 yılları arasında Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı Operatörü olan BOTAŞ International bünyesinde çeşitli yönetici rollerini üstlenen Dincay, 2013´te Kayserigaz´a katılmıştır. Adem Dincay İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olup evli ve 3 çocuk babasıdır.