Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDE PROFESYONEL TEMİZLİK

  KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDE PROFESYONEL TEMİZLİK

Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kış temizliği aralıksız devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kış temizliği aralıksız devam ediyor. ?Daha Temiz ve Daha Sağlıklı Kocasinan´ hedefiyle ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmasını yürüten Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, kış aylarına uygun dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

 İlçe genelinde rutin temizlik işlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan ekipler, lavabolardan musluklara, abdest alma yerinden giderlere kadar büyük bir titizlikle temizlik faaliyetleri sürdürüyor. Ayrıca ekipler, kış aylarında gribal enfeksiyonların artışını önlemek için özel ilaçlanmış suyla bakteri ve virüslere karşı dezenfekte çalışması yürütüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda daha titiz davrandıklarını vurgulayarak, ?Daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. ?Temizlik imandandır´ anlayışıyla ?Okul Temizlik Hijyen Ekibi´ ve ?Cami Temizleme Ekibi´ kurarak Kayseri´de ilkleri gerçekleştirdik. Okul ve camilerimiz başta olmak üzere Kocasinan´ın dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik seferberliğimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz titizliği gayreti daha da artırarak sürdüreceğiz. Daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi ve çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yürüyebilmeleri için elimizden gelen her turlu gayretin içerisindeyiz.? ifadelerini kullandı.

Dezenfekte çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise kalabalık alanlarda hijyenin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.