Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON; OSMAN ULUBAŞ ANADOLU LİSESİ

 MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON; OSMAN ULUBAŞ ANADOLU LİSESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortaklaşa organize ettiği ?Türkiye Okullar arası Masa Tenisi Şampiyonası´nın Kayseri sonuçları belli oldu

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortaklaşa organize ettiği ?Türkiye Okullar arası Masa Tenisi Şampiyonası´nın Kayseri sonuçları belli oldu. Genç Erkekler Masa Tenisi il birinciliğinde Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, kızlarda ise Genç Sultan Koleji il birinciliğini elde etti.

Kayseri Masa Tenisi il birinciliğinde, 55 okulun katıldığı erkeklerde, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, 30 okulun katıldığı kızlardaki masa tenisi turnuvasında ise Genç Sultan Koleji birincilik ipini göğüsledi. Talas Spor Salonunda üç günde tamamlanan İl birinciliğinde  masa tenisi adına oldukça keyifli ve zorlu karşılaşmalar görüldü.

Toplam 85 okulun katıldığı Masa Tenisi İl Birinciliğinde, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve antrenörleri Mustafa Arıöz yönetiminde erkeklerde şampiyonluğa uzanarak büyük sevinç yaşadı. Birinci olan takım, Can Muhammed Altınkazma, Cuma Kör, Ahmet Taş, Melih Özcan, Metin Alan´dan oluştu.

Genç Erkekler Masa Tenisi İl birinciliği müsabakaları sonunda erkeklerde dereceye giren okullar şöyle; Osman Ulubaş Anadolu Lisesi birinci, Yeşilhisar Anadolu Lisesi ikinci, Fatma-Kemal Timuçin Anadolu Lisesi üçüncü, Hidayet Aydoğan Sosyal Bilimler Lisesi dördüncü.