Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

? ?O´NU EN GÜZEL KİM ANLATIR?

? ?O´NU EN GÜZEL KİM ANLATIR?

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi bünyesindeki tüm yurt öğrencileri ve Eğitim Kültür Müdürlüğü Bursiyerleri ...

 

 

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi bünyesindeki tüm yurt öğrencileri ve Eğitim Kültür Müdürlüğü Bursiyerleri, Yurtdışında okullarımızda okuyan öğrenciler ile diğer üniversite öğrencileri arasında düzenlenen ?O´nu En Güzel Kim Anlatır? konulu mektup yarışmasında dereceye girenlere  ödülleri TDV Kayseri Kemal İmamtorunu Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda yapılan törenle verildi. 

 

Törene İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi

Müdürü Yıldırım Alkış, İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer, Salih Sezik,  Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, TDV Eğitim ve  Kültür  Hizmetleri  Müdürü Veysi Kaya,   Kemal İmamtorunu Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ayfer Deniz Ürker, mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler, veliler ve yurtta kalan öğrenciler katıldı. 

 

Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda TDV Eğitim ve Kültür Hizmetleri Müdürü Sayın Kaya selamlama, TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi Müdürü Sayın Alkış açılış ve İl Müftüsü Güven tarafından selamlama konuşması yapıldı.  Konuşmalar sonrası dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Türkiye geneli dereceye giren öğrenciler:

 

1.  Gülsüm PARLAK    TDV Ankara Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu

2. Yakup KILIÇ   TDV Konya Hacı Mustafa Kafaoğlu Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu

3.  Sertaç GÜMÜŞ Konya

4. Mizgin DEMİR Malatya