Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TÜRKİYE ŞAMPİYONU KOCASİNAN BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

  TÜRKİYE ŞAMPİYONU KOCASİNAN BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

Türkiye tarihinde Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak ülkemize madalya kazandıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı, geçen sezonki performansına hız kesmeden devam ediyor

Türkiye tarihinde Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak ülkemize madalya kazandıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı, geçen sezonki performansına hız kesmeden devam ediyor. 2016-2017 sezonu Türkiye Süper Ligi 2. Etap müsabakalarında başarılarına bir yenisini de ekleyen Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Bayan Takımı, ligin ilk 8 haftasında liderin sadece 1 puan gerisinde 15 puan ile 2. Sırada yer aldı.

Lige fırtına gibi başlayan ve rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı,  2. Etap karşılaşmalarında farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü. Özge Yılmaz, Betül N. Kahraman, Kadriye Nur Sarı, Rabia Şahiner´den oluşan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı, ligin güçlü takımlarından Türk Telekom 4-1 ve Fenerbahçe´ yi 4-2´lik skorlarla mağlup etti.

Her zaman spora ve sporcuya destek veren ve birçok spor yatırımlarına imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Daha sağlıklı ve daha başarılı nesillerin yetiştirilmesinde sporun büyük önem taşıdığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için spora büyük önem veriyoruz. Bundan dolayı her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sadece masa tenisi değil her branşta desteğimizi sürdürüyoruz. Gençlerimize imkan sağlandığında nasıl başarılı olduklarını da görüyoruz. Masa tenisi takımımız bizi sürekli gururlandırıyor.  Aldığı ödüller dereceler Kayseri´nin yüzünü güldürüyor. Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri, Türkiye´de masa tenisi merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Sporcularımızın daha da önemli dereceler elde ederek Kocasinan´ın adını bir kez daha Uluslararası camiada duyuracaklarına inancım sonsuz. Daha büyük başarılar için tüm sporcularımıza her zaman destek vermeye hazırız.? ifadelerini kullandı.

Türkiye Süper Ligi 3. Etap müsabakaları 10-11 Aralık tarihlerinde Bursa´da 4.etap müsabakaları ise 21-22 Ocak tarihleri arasında Adana´da yapılacak.