Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

VALİ DÜZGÜN´DEN KAYSERİSPOR VE K.ERCİYESSPOR´A ZİYARET

 VALİ DÜZGÜN´DEN KAYSERİSPOR VE K.ERCİYESSPOR´A ZİYARET

Vali Orhan Düzgün, Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ile ve PTT 1. Lig temsilcimiz K.Erciyesspor´u ziyaret ederek, bir araya geldiği yönetim, teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.




Vali Orhan Düzgün, Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ile ve PTT 1. Lig temsilcimiz K.Erciyesspor´u ziyaret ederek, bir araya geldiği yönetim, teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

Beraberindeki İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte ilk olarak Kayserispor Kulübü´nü ziyaret eden Vali Düzgün, burada Kulüp Başkanı Recep Mamur ve yöneticiler tarafından karşılandı.

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Düzgün, Kayserispor´un yeniden Süper Lig´de mücadele edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2013-2014 sezonunda talihsiz puan kayıpları ile PTT 1. Lige düşen Kayserispor´un kadrosunu koruyarak geçtiğimiz yıl yeniden Süper Lig´e çıkmayı başardığını hatırlatan Vali Düzgün, ?Kayserispor´un Süper Lig´de kalıcı olmasını temenni ediyoruz.? dedi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur´da Vali Düzgün´ün kendilerini ziyaretinin Kayserispor camiasına büyük bir moral olduğunu belirterek, Vali Düzgün´e teşekkür etti.

Vali Düzgün, Başkan Mamur ve yöneticilerle bir süre görüştükten sonra teknik heyet ve futbolcularla antrenman sahasında buluştu. Pazar günü sezonun ilk maçında Osmanlıspor ile karşılaşacak futbolculara başarılar dileyen Vali Düzgün, tatlı ve dondurma ikramında bulundu.

?ERCİYESSPOR ZİYARETİ?

Vali Düzgün, Kayseri´nin PTT 1. Ligdeki temsilcisi Kayseri Erciyesspor´u da ziyaret ederek, PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile karşılacak takıma başarılar diledi.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri´ne gelişinde Kulüp Başkanı Ziya Eren ile yöneticiler tarafından karşılanan Vali Düzgün, beraberindeki Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile kulüp binasında yöneticilerle bir süre sohbet etti.

Vali Düzgün, burada yaptığı açıklamada genç bir takımdan kurulu K. Erciyesspor´un bu sezon tüm Kayseri halkını gururlandırarak yeniden Süper Lig´e çıkacağına olan inancını dile getirerek, ?Şehir olarak arkanızdayız? mesajı verdi.

Kulüp Başkanı Ziya Eren ise, yeni bir teknik heyet ve genç bir kadro ile lige başlayacaklarını ve desteğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bu nedenle Vali Düzgün7ün ziyaretini kendisi ve kulübünün çok önemsediğini kaydeden Eren, bu yıl yeniden Süper Lig hedefinde olduklarını anlattı.

Vali Düzgün, daha sonra, Boluspor maçı kampında bulunan teknik heyet ve futbolcularla antrenman sahasında bir araya gelerek, tatlı ikramında bulundu.

Takım adına konuşan Kaptan İlhan ise Vali Düzgün´ün ziyaretinin kendilerine maç öncesi büyük bir moral verdiğini belirterek, maçtan 3 puanla ayrılarak lige galibiyetle başlayacaklarına olan inancını dile getirdi. Daha sonra futbolcularla Boluspor maçı öncesi antrenman sahasında buluşarak, futbolculara tatlı ikramında bulundu ve başarılar diledi.