Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

11.CUMHURBAŞKANI GÜL´E MEMLEKETİNDE SEVGİ GÖSTERİSİ

11.CUMHURBAŞKANI GÜL´E MEMLEKETİNDE SEVGİ GÖSTERİSİ

Kayseri´de dün akşam 1.  Komando Tugayı´ndaki iftara  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılan ve geceyi  Kayseri´de geçiren 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, güne hemşerisi  Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin  Acıbadem Kayser

Kayseri´de dün akşam 1.  Komando Tugayı´ndaki iftara  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılan ve geceyi  Kayseri´de geçiren 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, güne hemşerisi  Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin  Acıbadem Kayseri  Hastanesini yoğun bakım servisinde tedavi gören annesi Şükran Özhaseki´yi ziyaret ederek başladı.

Abdullah Gül, ziyaret sonrasında Bakan Özhaseki ile birlikte cuma namazını kılmak için  Melikgazi´deki Cami Kebir´e geldi. Çevredeki esnaf ve vatandaşların  gösterdiği ilgi üzerine Gül, hemşerilerinin tek tek ellerini sıkıp, fotoğraf çekme isteklerini yerine getirdi.  Abdullah Gül´e, Bakan  Mehmet Özhaseki ile  Kayseri Valisi  Süleyman Kamçı,  Ak Parti Kayseri Milletvekili  Taner Yıldız da eşlik etti.

Cami çıkışında yine cemaatten bir çok kişi Abdullah Gül´ün elini sıkmak için sıraya girdi. Gül, sıradakilerin tek ellerini sıktı.

Abdullah Gül, akşam saatlerinde, THY´nin tarifeli uçağıyla  Kayseri´den  İstanbul´a dönecek.