Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KAR YAĞIŞI ALTINDA KUTLANDI

23 NİSAN ÇOCUK  BAYRAMI  KAR  YAĞIŞI  ALTINDA  KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenlerde Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu.

 Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenlerde Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı`nın okunmasından sonra gazetecilere açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, şöyle dedi:
"Böyle kar yağışlı bir gündeyiz. İlk defa 23 Nisanetkinliğini karın altında gerçekleştiriyoruz. Bu da ayrı bir güzellik. İnşallah; vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olur. Çocuklarımızın daha bilinçli daha donanımlı ve geleceğe daha hazır bir şekilde hazırlamamız gerekiyor. Buradan sonraki programımızı kapalı mekanda gerçekleştireceğiz. Açık havada olması daha iyi olurdu, daha coşkulu olurdu ancak, hava şartları elvermedi." 
Kar yağışının etkili olmasından dolayı, Servet Akaydın İlkokulu bahçesinde yapılması planlanan kutlama programı, Sami Yangın Anadolu Lisesi Spor Salonu'na alındı. Tören sonrası protokol üyeleri ve öğrenciler etkinliklerin yapılacağı salona geçti.