Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HAMİLE EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜREN SURİYELİ TUTUKLANDI

HAMİLE EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜREN SURİYELİ TUTUKLANDI

Suriyedeki savaş nedeniyle ailesiyle birlikte  Türkiye´ye sığınan ve  Kayseri´de tek katlı gecekondu da yaşayan  25 yaşındaki Fatma el Muhammed evinde ölü bulundu.

Suriyedeki savaş nedeniyle ailesiyle birlikte  Türkiye´ye sığınan ve  Kayseri´de tek katlı gecekondu da yaşayan  25 yaşındaki Fatma el Muhammed evinde ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan genç kadının ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.

Merkez  Kocasinan İlçesi Yeşilmahalle  Kayalı Sokak´taki tek katlı gecekonduda yaşayan Fatma el Muhammed´den haber alamayan yakınları, evin kapısını kırarak içeri girdi. Genç kadın yerde hareketsiz bulundu. Haber verilmesi üzerine eve gelen 112  Acil Servis ekibi, kadının saatler önce öldüğünü, vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi bulunmadığını tespit etti. Eve akın eden kadının akrabaları, Arapça ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.

Eve gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı. Savcının incelemesinin ardından ise Suriyeli kadının cesedi, otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü,Adli Tıp´ta yapılan otopside Fatma El Muhammed´in 7 aylık hamile olduğu ve boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kadının eşi 23 yaşındaki Ahmed El Muhammed´i gözaltına aldı. Olayın şokuyla kendine de zarar veren Muhammed´in eşini boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmed El Muhammed, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.