Bugün, 19 Mart 2024 Salı

3 ÜLKENİN EĞİTİMCİLERİNDEN OKUL ZİYARETİ

3 ÜLKENİN EĞİTİMCİLERİNDEN OKUL ZİYARETİ

Kayseri´de uygulamış olduğu özgün ve tematik eğitim sistemini yaygınlaştıran Bilgenesil Okulları´nı Litvanya, Estonya ve Letonya´dan eğitimciler ziyaret etti.

Kayseri?de uygulamış olduğu özgün ve tematik eğitim sistemini yaygınlaştıran Bilgenesil Okulları´nı Litvanya, Estonya ve Letonya´dan eğitimciler ziyaret etti.

Kayseri´ye Erasmus Projesi kapsamında gelen ve buradaki bazı projeleri inceleyen eğitimciler bu çerçevede bazı özel okullarda da incelemelerde bulundu. Öğrenciler ve eğitimciler tarafından okulun bahçesinde karşılanan Litvanya, Letonya ve Estonya´dan gelen eğitimciler, okulda kısa bir gezinti yaptılar ve okulun eğitim çalışmalarını yerinde izlediler. Ziyarette okul ve eğitim sistemi ile ilgili olarak okulun konferans salonunda bir sunum gerçekleştirildi. Yabancı dil konusunda atılım yapan okulda öğrenciler yurtdışlından gelen eğitimcilerle sohbet etme imkânı da buldular. Ziyaret hakkında bilge veren Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel şunları söyledi: ?Misafirlerimiz Letonya, Litvanya ve Estonya´dan gelen öğretmen arkadaşlarımız. Kayseri Merkez Endüstri Meslek Lisesi´nin Erasmus Projesi kapsamında ürettikleri bir elektrikli arabayı ziyaret etmek, görmek için geldiler. Misafirlerimiz 3 gündür Kayseri de kalıyorlar. Bizde misafirlerimizi okulumuz da ağırlamak istedik" dedi.