Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

6 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

6 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

Kayseri´de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan ve sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen 2´si kadın 11 kişiden 6´sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırak

Kayseri´de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan ve sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen 2´si kadın 11 kişiden 6´sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik merkez Melikgazi İlçesi Kılıçaslan Mahallesi Ali Cafer Sokak´ta bir eve yaptığı baskında uyuşturucu satış yaptığı iddiasıyla 12 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada satışa hazırlanmış esrar, metamfetamin ve bonzai ele geçirildi. Şüphelilerden 1 kişi sorgusunun ardından salıverilirken, 2´si kadın 11 kişi, sorgularının ardından getirildikleri adliyede 10 saat ifade verdi. Nöbetçi mahkemeye gönderilen 11 kişiden 6´sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.