Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ADALET KONVOYUNA SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ DAEŞ´LİLER TEKRAR SORGUDA

ADALET KONVOYUNA SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ DAEŞ´LİLER TEKRAR SORGUDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Ankara´dan başlattığı ve İstanbul´da sona erdirdiği ´Adalet yürüyüşü´ne, saldırı hazırlığında oldukları iddia edilerek yakalanan terör örgütü DAEŞ mensubu 10 kişiden 4´ü, sağlık raporu için yeniden Adli Tabipliğe g

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Ankara´dan başlattığı ve İstanbul´da sona erdirdiği ´Adalet yürüyüşü´ne, saldırı hazırlığında oldukları iddia edilerek yakalanan terör örgütü DAEŞ mensubu 10 kişiden 4´ü, sağlık raporu için yeniden Adli Tabipliğe getirildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüşe saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla Kayseri, Kocaeli ve Nevşehir´de yakalanan DAEŞ´li teröristlerin, Kayseri Emniyetindeki sorguları sürdüğü bildirildi. Polisin, 5 Temmuz´dan bu yana yaptığı çalışmalar sonucu önemli bilgilere ulaştığı ve olayın tüm faillerinin yakalanması için soruşturmayı titizlikle yürüttüğü kaydedildi. Bu arada, sorguları süren 10 zanlıdan 4´ü, yeniden Adli Tabipliğe getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlıların Adli Tabiplikten çıkarken rahat tavırları ve gülüşmeleri, dikkat çekti.