Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AFRİN ŞEHİDİ İÇİN MEMLEKETİNE YARDIM TIR´I GİTTİ

AFRİN ŞEHİDİ İÇİN MEMLEKETİNE YARDIM TIR´I GİTTİ

Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan, ?Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için Tüm Yardımlaşma Derneği´nin (TÜMYAD) hazırladığı bir TIR dolusu gıda ve kırtasiye malzemesi, Yozgat´ta ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere, eş

Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan, ?Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için Tüm Yardımlaşma Derneği´nin (TÜMYAD) hazırladığı bir TIR dolusu gıda ve kırtasiye malzemesi, Yozgat´ta ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere, eşi Birgül Muratdağı tarafından uğurlandı.
Afrin Şehidi Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı´nın Kayseri´de yaşayan eşi Birgül Muratdağı´nın katkısı ile İstanbul´da bulunan TÜMYAD tarafından bir TIR dolusu yardım malzemesi hazırlandı. İstanbul´dan yola çıkan TIR, şehit Muratdağı´nın memleketi Yozgat´ta ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yola çıktı. Şehit eşi Birgül Muratdağı da, İstanbul´a giderek TIR´ı Yozgat´a uğurladı.
Birgül Muratdağı yaptığı açıklamada, "İstanbul´da TÜMYAD derneği tarafından kampanya başlatıldı. Halkın yardımları, gönüllü ekiple, Dernek Başkanı Salih Kılıç´ın emeği, uğraşıyla ve benim de biraz katkımla yardım TIR´ı hazırlandı. Mehmet için ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılmak üzere İstanbul´dan yola çıktı. Bende uğurlamak için İstanbul´a gittim. Yanıma destek için Afrin Şehidi Fatih Mehmethan´ın eşi Gamze Mehmethan´da geldi" dedi.