Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DEVELİ´DE AİLE EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

DEVELİ´DE AİLE EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Develi Belediyesi ile Develi İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde, Develi ilçe genelinde 0-18 Yaş Aile Eğitimi Sertifikası bulunan öğretmenler tarafından ailelere verilen eğitimin yaygınlaştırılması, eğitimin niteliğinin arttırılması ve eğitim alan

 

Develi Belediyesi ile Develi İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde, Develi ilçe genelinde 0-18 Yaş Aile Eğitimi Sertifikası bulunan öğretmenler tarafından ailelere verilen eğitimin yaygınlaştırılması, eğitimin niteliğinin arttırılması ve eğitim alan velilere yönelik toplu sertifika töreni düzenlenerek sertifika almalarını sağlamak amacıyla oluşturulan protokol imzalandı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan tarafından imzalanan protokol kapsamında verilecek eğitime Şubat ayı içerisinde başlanacaktır. İmzalanan protokol sonrasında Başkan Cabbar ?Ailelere uygulanan aile eğitimleri ile anne-babayı eğiterek, çocuğun; zihinsel, duygusal, fiziksel ve toplumsal olarak çok yönlü gelişimine katkıda bulunulması hedeflenen eğitim programının Develimizdeki velilerimize önemli katkı sunacağına olan inancımızdan dolayı böyle bir protokole imza atmış bulunuyoruz. Ailelerimizin ve çocuklarımızın gelişimi için hayata geçireceğimiz bu projenin Develimize hayırlar getirmesini diliyorum? dedi.