Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ´IN AÇIKLAMALARI

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ´IN AÇIKLAMALARI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Alman medyasına verdiği demeçte ´´Türkiye güvenli bir ülke değil´´ demesini eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Alman medyasına verdiği demeçte ´´Türkiye güvenli bir ülke değil´´ demesini eleştirdi. Elitaş, ´´Terör örgütlerini destekleyen ülkelerin basın organlarına, Türkiye´yi şikayet eden Kılıçdaroğlu´nu size havale ediyorum. Türkiye´nin milli birlik ve beraberliği içerisinde olabilmesi için siyasetçileri hizaya getirmek, vatandaş olarak bizim en büyük görevimizdir´´ dedi.
Elitaş, Kocasinan İlçesi Ebiç Mahallesi´nde düzenlenen 6´ncı Su ve Buğday Festivali´ne katıldı. Burada konuşan Elitaş, Türkiye´nin sayısız badireler atlattığını belirterek, ´´Türkiye´nin bölgesinde emin ve hızlı adımlarla büyümesi, Türkiye düşmanlarını maalesef rahatsız etti. Onlar 40 yıldır besledikleri bir taraftan bebek katili Apo´nun örgütü PKK´yla, diğer taraftan vatan haini FETÖ´nün elemanlarıyla ülkemizi peşkeş çekmek, işgal etmek projesi, 15 Temmuz günü en son su yüzüne çıktı" dedi.
Konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, ´Kontrollü Darbe´ sözünü de eleştiren Mustafa Elitaş, 15 Temmuz gecesi TBMM bombalanırken, CHP´li bazı milletvekillerinin de Meclis´te olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
"Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi de bir Alman dergisine beyanat vermiş. Türkiye güvenli bir ülke değildir. 2019´da bu ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan´dan kurtaracağız diyor. Ey Kılıçdaroğlu, sen ülkeni Almanya´ya, başka ülkelere şikayet edecek durumda mısın? İnsan bir düşünür, Türkiye´yle mücadele eden FETÖ´nün ve PKK´nın arkasında olduğu tescillenmiş ülkelere şikayet ederek, eline ne geçecek? Terör örgütlerini destekleyen ülkelerin basın organlarına ülkeni şikayet ederek, halk nezdinde ne şekilde anılır, bir düşündün mü? Bu Kılıçdaroğlu´nu size havale ediyorum. Açıkçası, böyle bir ana muhalefet partisi lideri, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefinin önünde itici bir güç değil, engelleyici bir güçtür. Onun için hepimizin iyi düşünmesi, Türkiye´nin milli birlik ve beraberliği içerisinde olabilmesi için siyasetçileri hizaya getirmesi vatandaş olarak bizim en büyük görevimizdir.´´