Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU´DAN KGC´YE ZİYARET

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU´DAN KGC´YE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KGC Başkanı Veli Altınkaya, basın sektöründe yaşanan sorunlara değindi. Özellikle ithal olması nedeniyle gazete kağıtlarının fiyatının artmasının gazete sahiplerini zor durumda bıraktığını belirten Altınkaya, uydu kiralarının da son dönemdeki kur artışıyla birlikte yükseldiğini söyledi. Altınkaya ayrıca, yaşadıkları sorunları 15 madde halinde yazarak, Başkan Çopuroğlu´na iletti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çopuroğlu, "Öncelikle kurum ziyaretlerini yapıyoruz. Kayseri´de yürüyen bir mekanizma var. Zaman zaman ticaret erbapları ile bir araya geliyoruz. İşadamlarının sıkıntılarını dinledik. Zaman zaman ilçelerimizi dolaşıyoruz. Özellikle 15 maddelik sunum hazırlamanızdan bizde çözeceğimizi umacağımızı düşünüyoruz. Mutlaka yapılabilecek işlerdir. Siz basın yoluyla vatandaşlarımıza hizmet sunduğunuzu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere değinen Çopuroğlu, "Önümüzde malum yerel seçimler var. Adaylar belli olmamasına rağmen fırsat bulduğumuz her ortamda halkla bir arada olmaya çalışıyoruz. Zaman zaman bize birşeyler tarif ediyorlar. Özellikle ilçelerden öneriler geliyor. İnşallah olumlu şeylerin olması için gayret gösteriyoruz. Her kesimi temsil edecek bir yönetim oluşturduk. Her Salı günü ilçelerimizde yönetim toplantıları yapıyoruz. Bizimle alakalı sormak istediğiniz bir şey olursa telefonlarımız her zaman açık olacaktır" şeklinde konuştu.