Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN GÜL PARK´A ZİYARET

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN GÜL PARK´A ZİYARET

Ramazan süresince her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer de AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti Milletvekili adayı Ali Ekşi ile birlikte Gül Park´ı ziyaret et

Ramazan süresince her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer de AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti Milletvekili adayı Ali Ekşi ile birlikte Gül Park´ı ziyaret etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada  ?Farklı nitelikleriyle Kayseri´nin sosyal yaşantısına renk katan Gül Park, Ramazan Ayı´nda da Kayserililerin gözdesi oldu. 7´den 70´e herkese hitap eden parkımızda vatandaşlarımız hoşça vakit geçirirken, geleceğimizin teminatı yavrularımızda farklı oyun gruplarıyla eğlenceli vakit geçiriyor. Parkımıza gösterilen ilgiden dolayı Kayserililere teşekkür ediyorum. İnsan odaklı hizmetler yapıldığı zaman hemşerilerimiz tarafından ciddi manada karşılık görüyor. Bu bizi daha da mutlu ediyor. Bu ve buna benzer parklarımızı her mahallemizde daha yaygın hale getireceğiz. Hedefimiz, kadın-erkek, genç-yaşlı her kesimin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak için canla başla hizmet üretmektir? ifadelerini kullandı.