Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AK PARTİ´DE ADAY ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI

AK PARTİ´DE ADAY ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimler için partilerinde adaylık başvurularının başladığını söyledi

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimler için partilerinde adaylık başvurularının başladığını söyledi. Başkan Çopuroğlu, açıklamasında Belediye Başkan aday aday başvurularının 12 Kasım´da, Belediye Meclis Üyeliği aday adayı başvuranlarının ise 3 Aralık´ta sona ereceğini de sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu adaylık süreciyle ilgili olarak, ?Malum bugün 5 Kasım aday adaylığı sürecimiz. Belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyelikleri için başlamış bulunmaktadır. Ayın 12´sine kadar belediye başkanlığı aday adaylığı sürecimiz devam ederken,  Aralık´a kadar da belediye meclis üyeliklerimiz için aday adaylığı süreci devam edecek. İlk gün olmasına rağmen güzel bir rağbet var. Özellikle teşkilat olarak iyi hazırlandık. Hem teknolojik alt yapı olarak hem de 3 ilgilenecek arkadaşlar olarak partimizin 7. katında aday adaylarımızın müracaatlarını bizzat orada alıyoruz. Daha sonra bunları genel merkezimize iletiyoruz" ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Çopuroğlu şöyle konuştu:

"Dijital ortamda. Ayın 12´sine kadar bu süreç devam edecek. 12´sinden sonra da bizdeki veriler ile müracaatlar arasında bir eşleştirme yapacağız. Daha sonra saha anketlerimiz devam edecek. Sonrasında bizlerde oluşan bilgi ve kanaatlerin genel merkezimize iletmek suretiyle doğru ve istişareye uygun bir tercih yapılması maksadıyla bir açıklama yapılacak. Adaylarımız belli olacak açıklanacak.  Bu süreçte sanırım Aralık ayının 15 gibi netleşir adaylarımız açıklanır diye düşünüyorum.?