Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AKHİSAR BELEDİYESPOR KAYSERİ ERCİYESSPOR

AKHİSAR  BELEDİYESPOR  KAYSERİ  ERCİYESSPOR

Süper Lig`de 13 haftadır galibiyete hasret kalan Akhisar Belediyespor, alt sıraları yakından ilgilendiren maça 3 değişiklikle çıktı. Akhisar Belediyespor`da Medicana Sivasspordeplasmanından farklı olarak ilk 11`de Orhan, Koray, Sertan`ın yerine İsmail, To

Süper Lig`de 13 haftadır galibiyete hasret kalan Akhisar Belediyespor, alt sıraları yakından ilgilendiren maça 3 değişiklikle çıktı. Akhisar Belediyespor`da Medicana Sivasspordeplasmanından farklı olarak ilk 11`de Orhan, Koray, Sertan`ın yerine İsmail, Tolga ve Bruno görev yaptı. Koray ve Sertan, 18`e giremezken Orhan maça yerek kulübesinde başladı.

Akhisar Belediyespor`da ara transfer döneminde Torku Konyaspor`dan transfer edilen Tolga, ilk kez şans buldu. Devre arasında kabuk değiştiren yeşil siyahlı ekipte yeni transferlerden Vaz Te, Lazaro ve Lua Lua yedek kalmaktan kurtulamadı.

Karşılaşma güneşli ama soğuk bir havada oynandı. Tribünlerde 2 bin civarında AkhisarBelediyesporlu taraftar vardı. Suat Altın İnyaat Kayseri Erciyesspor taraftarı ise karşılaşmaya gelmedi.

Sevgililer Günü`ne denk gelen mücadelede yeşil siyahlı taraftarlar maraton tribünde, "Tuttuğum değil tutulduğum takımsın Aşkhisar" yazılı dev pankart açtı. Küçük bir taraftar da, "Haydi Akhisar 14 Şubat aşkına" yazılı pankartla takımına destek verdi.

İki takım sahaya Star Wars (Yıldız Savaşları) filminin jenerik müziği eşliğinde çıktı. Akhisarlı taraftarlar gol orucunda olan yıldız santrfor Gekas`a destek vererek, tribüne Yunan oyuncunun Batman kostümü giydiği bir poster astı.