Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK PARTİ İL BAŞKANINDAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ

AK PARTİ İL BAŞKANINDAN  KONGRE DEĞERLENDİRMESİ

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden “Kongremiz Kayseri'nin kongresidir. Genel Merkezimiz 'siz devam ediyorsunuz' dedi" diye konuştu.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden “Kongremiz Kayseri'nin kongresidir. Genel Merkezimiz 'siz devam ediyorsunuz' dedi" diye konuştu.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, gerçekleştirilen 45 kongreyi ve yapılacak olan İl Kongresini değerlendirdi. Özden çok zorlu bir süreç yaşadıklarını belirterek, “Koordinatör vekilimiz Recep Yıldırım beyde buradaydı. Yönetim kurulu üyelerimizde buradaydı, onlarla da görüştük. Arkadaşlarımızla görüştük. Ayrıca aday olmak isteyip bize CV bırakan arkadaşlarımızla görüştü. Onlar neticelerini aldı Genel Merkezimize döndü, bizde burada çalışmalarımızı yapıyoruz. Vekilimizi güzelce yolcu ettik” diye konuştu.
Özden “Zaten Genel Merkezimiz 'siz devam ediyorsunuz' dedi. Bizde 'peki' dedik. Şuana kadar ne görev verildiyse yaptık. Önce bir yönetimimizin hakkını verelim çok şükür. Bu 7 aylık yönetimimizdeki arkadaşlarımızdan memnunum. İşleri güçleri rast gelsin. 16 tane İlçe kongresi, 16 Kadın kongresi, 13 gençlik kongresi bitirdik. 45 kongre yaptık. 45 kongrede çok şükür huzurlu bir 45 kongre yapıldı. Hiçbir problem yaşamadık ve neticelerini aldık. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Özden “Yeni bir liste oluşacağı için, Sarız'ı, Pınarbaşı'sı, Tomarza'sı Kayseri'yi kapsayacak bir liste Yahyalı'sı, Develi'si, İncesu'su ile Kayseri'yi kucaklayacak bir liste yaptık. Elimizden geldiği kadar başarmak istiyoruz. Derseniz ki 'yüz de yüz başarır mısınız?' ben hiçbir işin yüzde yüz başarılacağına inanmıyorum. Mutlaka hatalarımız olacak affola. Yaparsak bir hata bilin ki bilerek değildir. İster istemez hatalar olacak. Elimizden geldiği kadarıyla herkesi kucaklayacak bir liste olacak. Bunu yaparken de eski arkadaşlarımızın çoğunu kullanacağız. Belki 10-15 arkadaşımızı değiştirerek bu işe devam edeceğiz, bunu için de uğraşıyoruz. Bayan kontenjanımız az onu biraz fazlalaştıracağız. Belediye meclis üyesi üyelerimizi biraz aşağım indireceğiz. Bu tür şeylerle bir liste oluşturmaya çalışacağız. Hafta sonu bakanlarımız Taner Bey gelecek, Yalçın Akdoğan bey gelecek, Mustafa Elitaş bey gelecek, vekillerimizin hepsi burada olacak. Mahmut Kaçar bey bölge koordinatörümüz gelecek, teşkilat başkan yardımcılarımız gelecek. Kadir Has İl Kültürde yapacağız ama ön bölümünü de 5-6 bine çıkartacak bir şey hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Özden “İnşallah güzel bir kongre yapacağız. Bir Ak Parti'nin 10 yılını oraya girerken göreceksiniz. Kayseri'nin 10 yılını seyredeceksiniz ve fotoğrafın sonunda Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu göreceksiniz. Tabi elimizden gelen şeyleri yapacağız, yapacağız da inşallah şevkle, coşkuyla kongremiz geçecek diye umuyorum. Gençlerimiz şevkli ve çok istekli. Yeni yapılmış 45 kongre olunca, ilk büyük kongre olacak. İnşallah Kayseri'ye yakışır güzel bir kongre olacak. Bu kongre Kayserimiz'in kongresi, Kayserimiz'in düğünüdür. Arzu eden arkadaşlarımızı bekliyoruz. Önlemlerimizi tedbirlerimizi aldık” diye konuştu.