Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

AK PARTİLİ KADINLAR ÖZGECAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİLİ KADINLAR ÖZGECAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar,Ak Parti İl ve Kadın Kolları yönetimi, ilçe kadın kolları başkanlarının yanı sıra Belediye Meclis üyelernin Özgecan Aslan ve şiddet, vahşete uğrayan tüm kadınlarımızın acısını yürekten hissettiklerini söyledi. İlk

Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar,Ak Parti İl ve Kadın Kolları yönetimi, ilçe kadın kolları başkanlarının yanı sıra Belediye Meclis üyelernin Özgecan Aslan ve şiddet,  vahşete uğrayan tüm kadınlarımızın acısını yürekten hissettiklerini söyledi. İlketapar, "Kadına şişiddeti nefretle kınıyoruz. Kederli aileye başsağlığı diliyoruz'' dedi.
Hükümetin, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair 6284 sayılı kanun çıkarttığını anımsatan İlkentapar, şöyle devam etti:
"Bu konunun çözümlenmesinde kanunlar çok önemlidir. Lakin zihniyetlerin değişmesi zaman almaktadır. Vahşeti gerçekleştirenlerin bedelini çok ağır ödeyeceklerine inancımız tamdır. Büyük Türkiye hedefimize emin adımlarla ilerlerken bu ve bunun gibi elim olayların tekrarının olmaması en büyük dileğimizdir."