Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

ALİ DAĞI YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE KUPA HEYECANI

ALİ DAĞI YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE KUPA HEYECANI

Aralarında Türkiye, Rusya, İran, Fransa, İsviçre ve Kazakistan`ın bulunduğu 6 ülkeden 120 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılışı, 2 bin rakımlı Ali Dağı`nın zirvesinde gerçekleşti.

 Aralarında Türkiye, Rusya, İran, Fransa, İsviçre ve Kazakistan`ın bulunduğu 6 ülkeden 120 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılışı, 2 bin rakımlı Ali Dağı`nın zirvesinde gerçekleşti. Talas BelediyeBaşkanvekili Cengiz Ekici, pazar gününe kadar sürecek olan yarışların öncelikle kazasız şekilde tamamlanması dileğinde bulundu. Ekici, "Sporcularımız ilçemize, şehrimize hoş geldiniz. Bugün belediyemizce gerçekleştirilen 6`ncı Uluslararası Ali Dağı Yamaçparaşüt-haberleri/2558" title="Paraşüt">Paraşütü Şampiyonasının açılışını yapıyoruz. Hepinize kazasız belasız ve eğlenceli uçuşlar diliyorum. Organizasyonda görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından 15`i kadın 120 sporcu, uçuş komitesinden hava sıcaklığı, basınç, rüzgar ve hedef konularında brifing aldı. Brifingin ardından hazırlıklarını tamamlayan sporcular, birer birer gökyüzüne süzülerek özgürlüğün keyfini çıkardı. Gökyüzünde rengarenk görüntüler eşliğinde yamaç paraşütlerini izleyen vatandaşlar da unutamayacakları bir gün yaşadı.