Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ANKARALI SANAYİCİLERDEN YOZGATLI ÖĞRENCİLERE YARDIM

ANKARALI SANAYİCİLERDEN YOZGATLI ÖĞRENCİLERE YARDIM

Ankara Sanayi Devleri organizasyonu tarafından, Yozgat´ın Çekerek ilçesinde, ilk ve ortaokul öğrencilerine, kırtasiye, giyim, oyuncak ve spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Ankara  Sanayi Devleri organizasyonu tarafından, Yozgat´ın Çekerek ilçesinde, ilk ve ortaokul öğrencilerine, kırtasiye, giyim, oyuncak ve spor malzemeleri yardımı yapıldı.
Saygın firmaların katılımı ile, sosyal sorumluluk bilinci ile projeler üreterek topluma faydalı olma adına düzenlenen, ticari ve kar amacı gütmeyen saygın firmaların katılımıyla oluşturulan Ankara Sanayi Devleri organizasyonu tarafından, Çekerek İlçesi Beyyurdu Şehit Ferhan Değerli İlk ve Ortaokuluna kırtasiye, giyim, oyuncak, spor malzemeleri ve okul için boya malzemeleri yardımı yapıldı. Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Ankara Sanayi Devleri temsilcisi Halil Özkan, firma yetkilileri ile öğrenci velilerinin katılımı ile tören düzenlendi. Törende konuşan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, ?Bu yardımlaşma organizasyonunda başta Ankara Sanayi Devleri temsilcileri olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz? dedi.
Ankara Sanayi Devleri temsilcilerine yapılan projelerden ve yardımlardan dolayı, teşekkür belgesi ile plaket verildi.