Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ANNESİNİ VE ABLASINI BIÇAKLAYAN SANIĞA 7.5 YIL HAPİS

ANNESİNİ VE ABLASINI BIÇAKLAYAN SANIĞA 7.5 YIL HAPİS

Psikolojik sorunları nedeniyle annesi ve kızkardeşini bıçaklayan 21 yaşındaki İbrahim Şahin, 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Psikolojik sorunları nedeniyle annesi ve kızkardeşini bıçaklayan 21 yaşındaki İbrahim Şahin, 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi tarafından bıçaklanan abla Yağmur karara tepki göstererek, "Şikayetçi değiliz halen hapis veriyorsunuz" dedi.

Merkez Melikgazi İlçesi Millet Caddesi, Belediye Durmaz İşhanında meydana gelen olayda, iki aydır psikolojik sorun yaşadığı belirtilen işsiz İbrahim Şahin, kendisini psikiyatri doktoruna götüren annesi Keziban ve ablası Yağmur´la doktorun muayenesinin bulunduğu işhanında tartıştı. Tartışma sırasında İbrahim Şahin annesi ve ablasını karın ve bacaklarından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan anne- kız tedavi altına alınırken, İbrahim Şahin tutuklandı.

Kayseri 2´nci Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu İbrahim Şahin, bıçaklanan anne Keziban, ablası Yağmur ve babası Arif katıldı. Piskolojik sorunları olduğunu belirten ve bir anlık kızgınlıkla annesi ve ablasını bıçakladığını söyleyen sanık, pişman olduğunu belirtere  tahliyesini istedi. Oğlu tarafından karnından bıçaklanan anne Keziban ve bacağından yaralanan abla Yağmur da İbrahim´in sağlık sorunları olduğunu söyleyerek, şikayetçi olmadıklarını belirtti.

Mahkeme heyeti annesi ve ablasını bıçaklayan İbrahim Şahin´e ´Adam Yaralama´ suçundan 7.5 yıl hapis cezası  verdi. Karar sonrası kardeşi tarafından bıçaklanan abla, "Bıçaklanan biziz, şikayetçi değiliz, halen hapis veriyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. - Kayseri