Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

A.RIZA ÖZDERİCİ ANADOLU İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNE MELİKGAZİ BELEDİYE ÇALIŞMALARI ANLATILDI

A.RIZA ÖZDERİCİ ANADOLU İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNE MELİKGAZİ BELEDİYE ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesinin bu ayın konuğu olan Melikgazi belediye başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 11 ve 12. Sınıf öğrencilere hitaben konuşma yaparak yerel yönetimler, Belediyeler ve Melikgazi Belediye çalışmalarından örnekler vererek bi

Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesinin bu ayın konuğu olan Melikgazi belediye başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 11 ve 12. Sınıf öğrencilere hitaben konuşma yaparak yerel yönetimler, Belediyeler ve Melikgazi Belediye çalışmalarından örnekler vererek bilgilendirdi.
Beşikten , Mezara Kadar Hizmetlerin Bütünlüğü
Kayseri ilinin 520 bin nüfusu ile en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı örnek ve referans belediye gösterildiğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi yeşil'e önem veren ve çevreyi koruyan bir belediyedir. Bölgemizde 515 adet büyük ölçekli ve çok amaçlı parkımız mevcuttur. Çocuk meclisimiz ile birçok konuyu gündeme getiriyoruz. Çocuklara birey olarak toplumda görev almayı ve paylaşmayı öğretiyoruz. spora ve sporculara önem veriyoruz. Birçok açık alan spor merkezinde ücretsiz hizmet veriyoruz. Yerel yönetimler olarak ‘ beşikten mezara' kadar geniş bir hizmet çeşidimiz vardır. Evde akan su, cadde ve sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanılması, dar gelirli ailelere, yaşlılara yardım ile cadde ve sokakların açılması, parkların yapılması ve bakımı, spor merkezleri ve salonları, kültürel ve eğitimsel hizmetler gibi çok geniş bir hizmet ağımız vardır. “ dedi.
Öğrencilere başkandan seminer…
Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesinin konuğu alan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Okul Müdürü Hüseyin Efe, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanarak okul tanıtım gezisine iştirak etti. Okul ve eğitim hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, eğitim ve eğitimcinin dostu olduklarını 7 okul binası inşa ederek ilçeye kazındırdıklarını, spor salonları, öğretmen odası, tiyatro ve spor salonları yaparak eğitimin hizmetine sunduklarını kaydetti.
Hikaye kitabı hediye etti
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, seminere iştirak eden öğrenci ve öğretmenlere birer hikaye kitabı hediye ederek hatıra fotoğraf çektirdiler. Öğrencilerde ziyaretin anısına Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç'a hat sanatı eseri olan bir tablo vererek verdiği bilğilerden dolayı teşekkür ettiler.