Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AVRUPALI SARIOĞLANLILAR DERNEK BAŞKANI SARIOĞLAN´DA

AVRUPALI SARIOĞLANLILAR DERNEK BAŞKANI SARIOĞLAN´DA

?Avrupanın çeşitli ülkelerinde ve yerleşim merkezlerinde gurbette bulunan Sarıoğlanlıları bir çatı altında toplayan Avrupalı Sarıoğlanlılar Derneği Başkanı Nezir Altay, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı makamında ziyaret etti

Avrupanın çeşitli ülkelerinde ve yerleşim merkezlerinde gurbette bulunan Sarıoğlanlıları bir çatı altında toplayan Avrupalı Sarıoğlanlılar Derneği Başkanı Nezir Altay, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı makamında ziyaret etti. Başkan Yıldız´ı Avrupa´da kendilerini yalnız bırakmamasını isteyerek davet eden Altay, çalışmaları nedeniyle teşekkürde etti. 

Merkezi Almanya´da bulunan Avrupalı Sarıoğlanlılar Derneği Başkanı Nezir Altay, Belediye başkanı Ali Osman Yıldız´a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Avrupa´da yaşayan Sarıoğlanlılar, bulundukları bölgeler, meslekleri, çalışmaları, durumları gibi bir çok konuda bilgi veren Altay, Sarıoğlan´ın kalkınması için kendilerine düşen görev ve sorumluluklara her zaman hazır olduklarını açıkladı. 
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Osman Yıldız, dernek başkanının Almanya´ya davetine de sıcak baktığını, en kısa sürede Avrupa´daki Sarıoğlanlıları ziyaret edeceğini bildirdi. Başkan Yıldız "Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz. Gurbette olabilirsiniz ama kalbimiz, gönlümüz sizlerle. Avrupa´da gördüğünüz güzelliklerle ilgili öneri ve projelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz" dedi.