Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AVUSTRALYALI TURİST, KAYSERİ`DE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

AVUSTRALYALI TURİST, KAYSERİ`DE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

SAĞLIK Bakanlığı`nın `Turistin Sağlığı` uygulamasıyla Nevşehir`in Kapadokla bölgesinde trende düşerek sol el bileği ve sol bacağı kırılan Avustralyalı 77 yaşındaki Bruce Boell`in Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde (KEAH) tedavisinin tamamlandığı ö

AVUSTRALYALI TURİST, KAYSERİ’DE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

 

SAĞLIK Bakanlığı`nın `Turistin Sağlığı` uygulamasıyla Nevşehir`in Kapadokla bölgesinde trende düşerek sol el bileği ve sol bacağı kırılan Avustralyalı 77 yaşındaki Bruce Boell`in Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde (KEAH) tedavisinin tamamlandığı öğrenildi.

Tren ile Türkiye turuna çıkan ve 20 gün önce Kapadokya yöresini ziyaret ederken trenden düşerek yaralan Avustralyalı 77 yaşındaki Bruce Boell, KEAH Ortopedi Kliniği`nde tedaviye alındı. Bruce Boell, Ortopedi Kliniğinde Prof. Dr. Fuat Duygulu tarafından kırılan sol el bileği ve bacağından ameliyat edildiği bildirildi. Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Cem Turanoğlu, Sağlık Bakanlığı`nın `Turistin Sağlığı` uygulamasının bulunduğunu ve bu kapsamda Bruce Boell`in ameliyat edildiğini söyledi. Hastanede tedavisi tamamlanan ve taburcu edilen Boell de ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Fuat Duygulu ve ekibine, servis çalışanlarına teşekkür etti.