Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AYLIK TAKİP VE KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ DÜZGÜN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

AYLIK  TAKİP  VE  KOORDİNASYON  TOPLANTISI  VALİ  DÜZGÜN  BAŞKANLIĞINDA  TOPLANDI

Vali Orhan Düzgün Başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla her ay yapılan Aylık Takip ve Koordinasyonun (ATAK) Şubat ayı toplantısında kamu adına yapılan çalışmalar ve hazırlanan projel

Vali Orhan Düzgün Başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla her ay yapılan Aylık Takip ve Koordinasyonun (ATAK) Şubat ayı toplantısında kamu adına yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler detaylarıyla birlikte ele alındı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Şubat ayı Aylık Takip ve Koordinasyon (ATAK) Toplantısı'na Vali Yardımcıları Zülkarnin Öztürk, Mehmet Emin Avcı, Mustafa Masatlı, Mehmet Aktaş ve Develi, Bünyan, Akkışla, Sarıoğlan Kaymakamları, Karayolları Bölge Müdürü, İl Milli Eğitim, Gençlik Hizmetleri ve Spor, İl Kültür ve Turizm, Göç İdaresi Müdürleri ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Vekili katıldı.

Vali Düzgün, Kaymakamlıklar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirmiş olduğu projelerin kamu düzeninin sağlanması, toplumsal sorunların çözülmesi ve vatandaş odaklı yenilikler getirmesi açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.

Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan eğitim ve vakıf eserleri konusunun taşıdığı önemi vurgulayan ve “geçmişimiz ile geleceğimizi” yakından ilgilendiren her iki konuda da çalışmaların hassasiyetle takip edildiğini kaydeden Vali Düzgün,  yapımı devam eden ve ihalesi yapılması planlanan yeni okullarla birlikte Kayseri'nin bu alanda çok daha iyi fiziki imkânlara kavuşacağını söyledi. Vali Düzgün, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün de kültürel zenginliklerimizi korunması ve restorasyonu konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.

Vali Düzgün, konuşmasının ardından, toplantı gündeminde yer alan konular hakkında ilgili kaymakamlar ve kamu kurumlarının yöneticilerinden bilgiler aldı.