Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BABASINI ÖLDÜRDÜ, CESEDİ BAŞINDA AĞLADI

BABASINI ÖLDÜRDÜ, CESEDİ BAŞINDA AĞLADI

KAYSERİ`de işsiz, 17 yaşındaki N.K.S., sürekli olarak kendisini dövdüğünü öne sürdüğü tesbih satan babası, 51 yaşındaki Alim Sağır`ı tabancayla öldürdü.

 

KAYSERİ`de işsiz, 17 yaşındaki N.K.S., sürekli olarak kendisini dövdüğünü öne sürdüğü tesbih satan babası, 51 yaşındaki Alim Sağır`ı tabancayla öldürdü.

Cinayet, merkez Melikgazi İlçesi Gesi Bahçeli Mahallesi`nde geçen perşembe günü saat 16.00 sıralarında işlendi. Evli ve 1 çocuk babası Alim Sağır, kent merkezindeki tesbih sattığı işyerinden ayrılarak, Bahçeli Mahallesi`ndeki bağ evine gitti. Eve daha önce giderek saklandığı öne sürülen N.K.S., bir kişiden 2 bin TL`ye aldığı 7.65 çapındaki tabancayla babasını 4 el ateş ederek öldürdü. N.K.S. daha sonra tabancayı yakındaki sulama göletine attı. N.K.S., hiç bir şey olmamış gibi Melikgazi İlçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi`nde oturan aile fertlerinin yanına döndü.

Alim Sağır`ın ortadan kaybolması üzerine eşi Melek, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Polis, ve yakınları tarafından aranan Alim Sağır`ın cesedi, jandarma tarafından bağ evinde bulundu. Kalp krizi geçirdiği sanılan Alim Sağır`ın için kimliğini belirlemek üzere yakınları bağ evine getirildi. İddiaya göre, N.K.S., öldürdüğü babasının cesedinin başında ağladı.

Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Alim Sağır`ın cesedi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu. Otopside Sağır`ın sağ koltuk altında birbirine yakın 4 siyah nokta görüldü. Çekilen röntgen filminde Alim Sağır`ın koltuk altından giren ve göğsüne isabet eden kurşunlarla öldürüldüğü ortaya çıktı.

OĞLU, İTİRAF ETTİ

Alim Sağır`ın öldürüldüğü ortaya çıkınca jandarma ekipleri, kapsamlı araştırma başlattı. Jandarma, babanın, oğlunu sürekli dövdüğüne dair bilgilere ulaşınca sorguya alınan N.K.S. cinayeti itiraf etti. Babası Alim Sağır`ın kendisini sürekli dövdüğünü, onu öldürmek için tanımadığı birinden tabanca aldığını öne süren N.K.S, sorgusunun tamamlanmasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.