Tarih: 16.03.2019 20:07

BAKAN KASAPOĞLU: BİSİKLET KULLANIMI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMELİYİZ

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Bisiklet kullanımını mutlaka alışkanlık haline getirmemiz lazım" dedi.Kırşehir´e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, belediye önünde Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Başkan Bahçeci, Kırşehir´de 10 yılda yaptığı hizmetleri Bakan Kasapoğlu´na bir sunum halinde anlattı.
Bakan Mehmet Kasapoğlu ise, bisiklet projesine değinerek, ?Kırşehir´de bisiklet yolları ile ilgili bir sıkıntı yok. Bu işi yaygınlaştıralım. Merkezi de burası olsun. Kırşehir´e yapılacak akıllı bisiklet projesini de destekleyelim. Bisiklet kullanımını mutlaka alışkanlık haline getirmemiz lazım. Bisiklet projesi hem çevre dostu, hem ekonomik, hem de hayatı kolaylaştıran bir iş. Almanya´da -10 derecede vatandaş bisiklete biniyor. Bisiklet konusunda ana merkez Kırşehir olsun, böyle bir çalışma başlatalım" dedi.
Yüzme ile ilgili de proje başlattıklarını belirten Bakan Kasapoğlu, "Kırşehir´de şu anda 3 bin kişi olmuş. Sadece öğrenci olarak değil, vatandaşa da havuzların kullanımını açalım. Kırşehir´de yaygınlaştıralım bu projeyi" diye konuştu.
Sunumun ve konuşmaların ardından Başkan Bahçeci, Bakan Kasapoğlu´na hat sanatından yapılmış bir tablo ve Kırşehir Belediyespor forması hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —