Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAKAN ÖZHASEKİ :"PESİLVANYA´DAKİ MANYAK EMİR VERİYOR, İNSANLARI BOMBALIYORLAR"

BAKAN ÖZHASEKİ :

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı´da doğalgaz temel atma töreninden sonra Yeşilhisar ilçesindeki doğalgaz temel atma törenine katıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı´da doğalgaz temel atma töreninden sonra Yeşilhisar ilçesindeki doğalgaz temel atma törenine katıldı. Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile davalık olduğu konuya da değinerek, ´´CHP Genel Başkanı´nın yalan ve iftiralarına karşı davalar açtım ve hepsini de kazanmaya başladık. O davalardan kazandığım paralarla da sucuk alıp sizlere dağıttım. Ancak, Pensilvanya´daki şizofren, manyak adam emir verdi ve onun emrindeki hakimler, birden aleyhime kararlar vermeye başladılar. Ey vicdansızlar, ey adalet yoksunları, masum bir insan hakkında nasıl haksız, hukuksuz bir karar verirsiniz? Yine o şizofren, manyak adamın emriyle askerleri, masum halkın üzerine kurşun sıktılar, bombaladılar.Allah´a şükür bu belalardan kurtulduk´´ dedi.
FETÖ ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü de vurgulayan Özhaseki, örgütün haberleşmede kullandığı ByLock sistesiyle ilgili olarak da şunları kaydetti:
´´Devlette özel haberleşme diye bir şey olamaz. Ama bunlar kendi aralarında bir sistem geliştirmişler, ByLock diye bir program kullanarak haberleşiyorlar. Sen devlette düz bir öğretmensin, düz bir memursun. Ne özel haberleşmesi? Ne var burada? Devletten ne saklıyorsun? Bunları yapanları da işten uzaklaştırıyoruz. İtiraz olursa değerlendiriyoruz, göreve iade edilmesi gerekenleri iade ediyoruz.´´