Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAKAN ERSOY’UN EŞİ KAYSERİ’DE

BAKAN ERSOY’UN EŞİ KAYSERİ’DE

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi kapsamında Kayseri'ye geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi kapsamında Kayseri'ye geldi.
Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, proje kapsamında Kayserili oyuncu Hasan Kaçan ve şarkıcı Elif Karlı'nın da aralarında olduğu 40'a yakın isimle Kayseri'ye geldi. Kentte ilk olarak tarihi Kayseri Kalesi'ni gezerek başlayan heyete İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun eşlik etti. Kayseri'de bulundukları için mutlu olduklarını söyleyen Ersoy, "Kayseri'yi ekip olarak çok büyük bir heyecanla bekliyorduk. Ekip olarak da gelir gelmez bizim için çok güzel bir karşılama oldu. Buraları görmek ve Osmanlı'dan kalan yerlerin bu duygusunu hissetmek inanılmaz keyifli. Mehteran takımının bize bu şarkıları dinletmesi onların o türküleriyle burada çok duygulandık" dedi.

KARŞILAMADA KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

Öte yandan, koronavirüs salgınına karşı kalede yer alan müzeye girişte karşılama komitesi ile tokalaşmayan Ersoy, "Saygılar sunarak selamlıyorum. Koronavirüs olmasaydı iyiydi. Dün bir kişi de rastlanması sonucu herkesle irtibatı kestik. İnşallah en ufak hasarla gider. Biz neler atlatmadık ki" diye konuştu.