Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BAKANLAR ÇAĞATAY KILIÇ VE MEHMET ÖZHASEKİ KAYSERİ´YE GELDİ

BAKANLAR ÇAĞATAY KILIÇ VE MEHMET ÖZHASEKİ KAYSERİ´YE GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve incelemeler yapmak üzere Kayseri´ye geldi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve incelemeler yapmak üzere Kayseri´ye geldi.

Bakanlarımız Sayın Kılıç ve Sayın Özhaseki, programları kapsamında ilk olarak Kayseri Valiliği´ni ziyaret etti. Bakanlarımızı Kayseri Valiliği´ne gelişinde, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri Valilik önünde karşıladı.

Bakan Sayın Kılıç Valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Vali Kamçı ve ilgililere teşekkür ederek, Kayseri´de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Sayın Kılıç, bugün hem spor tesislerini inceleyeceklerini hem de Kayseri´ye yapılan projeleri geliştirmek adına çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

?Bu yatırımlar nasıl geliştirebilir onla ilgili çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda Kayseri´nin kış sporlarıyla ile ilgili özel bir yeri var.   Kayseri, Türkiye´de ki kış sporları merkezlerinden bir tanesi. Aynı zamanda bizim olimpik hazırlık merkezlerimizin bir uzantısı, şubesinin bulunduğu il.  Hem olimpik anlamda hem peralimpik anlamda sporcularımızın geleceğine katkıda bulunan ve bulunacak olan bir il. Bunu nasıl geliştirebiliriz. Bununla ilgili incelemeler yapacağız.?

Kayseri´de yurt yatırımları konusunda da mesafe kat ettiklerini ifade eden Bakan Sayın Kılıç, yurt yatırımları konusunda yerel dinamikler ve yöneticilerin de ciddi anlamda desteklerini gördüklerini belirtti.

Geleneksel spor branşlarının Kayseri´de hayat bulabilmesi için bazı yatırımlar yapacaklarını ifade eden Bakan Sayın Kılıç, bu yatırımlar gerçekleşmesi için Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile beraber çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Bakan Sayın Özhaseki´de Valilik ziyaretinde yaptığı konuşmada, ara ara değişik Bakanlarla Kayseri´ye ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, bugünde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç Bakanımızı Kayseri´de ağırlayacaklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili Kayseri´de birçok yatırım yapıldığını ifade eden Bakan Sayın Özhaseki, bu yapılan yatırımları yerinde incelemek ve yapılacak yatırımları görüşmek üzere Sayın Bakanımızla birlikte incelemelerde bulunacaklarını söyledi.

Vali Süleyman Kamçı ise Bakanlarımızı Kayseri´de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kayseri hakkında sayın Bakanlarımıza bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Bakanlarımız Sayın Kılıç ve Sayın Özhaseki Valilik Şeref Defterini imzaladı