Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KAYAK ÖDÜLÜ

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KAYAK ÖDÜLÜ

Kayseri`nin merkez Melikgazi İlçe Kaymakamlığı, ilçedeki liselerin 11 ve 12`nci sınıflarında okuyan, dar gelirli ve başarılı öğrencilere, yarı yıl tatili boyunca Erciyes`teki tesislerden ücretsiz yararlanma olanağı sağladı.

Kayseri`nin merkez Melikgazi İlçe Kaymakamlığı, ilçedeki liselerin 11 ve 12`nci sınıflarında okuyan, dar gelirli ve başarılı öğrencilere, yarı yıl tatili boyunca Erciyes`teki tesislerden ücretsiz yararlanma olanağı sağladı.

Kaymakam Erkaya Yırık, ilçedeki liselerin 11 ve 12`nci sınıflarında eğitim gören ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı`na kaydı bulunan başarılı 40 öğrencinin, Kaymakamlık tarafından Erciyes`te kayak yapabileceklerini söyledi. Kaymakam Yırık, şöyle dedi:

"Kaymakamlık olarak, `Karne hediyeleriniz Erciyes`te veriliyor projesini` gerçekleştirdik. Bu proje kapsamında okullarında 11 ve 12`nci sınıflardaki başarılı öğrencilerimiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda kaydı bulunan ailelere ait gençlerimizin başarılarını ödüllendirdik. Karnelerini Erciyes`te vermek sureti ile burada bir program yapmak istedik. Burada gençlerimizin başarılarına ortak olmak, onları ödüllendirmek, bir ölçüde stresten uzaklaştırmak ve başarılarını taçlandırmak istedik."