Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞBAKAN SIFIR NOKTASINDAN MESAJ VERDİ

BAŞBAKAN SIFIR NOKTASINDAN MESAJ VERDİ

Başbakan Davutoğlu, IŞİD´in açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane´nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu´nda incelemelerde bulundu.

 

 Başbakan Ahmet DavutoğluSuriye sınırındakiKilis´in Elbeyli ilçesine geldi. İlçede bulunanlarla sohbet eden ve güvenlik güçlerine destek isteyen Başbakan Davutoğlu,IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane´nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu´nda da incelemelerde bulundu.

Davutoğlu´na ziyaretinde İçişleri, Milli Savunma ve Maliye Bakanları, eski bakan Efkan Alaile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Özel´in bu ay ortasında görevini devredeceği Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar da eşlik etti. Davutoğlu´nun ziyareti IŞİD´le mücadelede önemli bir mesaj olarak da algılandı.

SIFIR NOKTASINA ZİYARET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile birlikteSuriye sınırındaki Kilis´in Elbeyli ilçesine geldi. İlçede bulunanlarla sohbet eden ve güvenlik güçlerine destek isteyen Başbakan DavutoğluIŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane´nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu´nda da incelemelerde bulundu.