Tarih: 25.06.2019 19:58

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 15 TEMMUZ BULVARINDA

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bürokratlarıyla birlikte gerçekleştirdiği 3,5 saatlik koordinasyon toplantısının ardından sahaya çıkarak, yatırımları yerinde inceledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden 15 Temmuz Bulvarı´ndaki asfalt çalışmalarına katıldı. Bulvarın son durumuyla ilgili bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, yoğun bir şekilde devam eden asfalt çalışmalarını takip etti. 15 Temmuz Bulvarı´ndaki çalışmaların sezonun en büyük asfalt çalışması olduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, "15 Temmuz Bulvarı´nın alt yapısı tamamlandı ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. 15 Temmuz Bulvarı 4 kilometre uzunluğunda bir bulvar. Tamamen bittiğinde 18 bin ton asfalt kullanılmış olacak" dedi.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını, buradan 15 Temmuz Bulvarı´na trompet kavşağı ile geçiş yapılacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, "Ardından bulvarı Hacılar, Hisarcık ve Talas´a bağlayacağız. Eylül ayında tamamlanacak olan Derevenk viyadüküyle de Malatya yoluna bağlanmış olacak" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —