Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ MİMARSİNAN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ MİMARSİNAN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi halkıyla bir araya gelerek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve bölgeye yapılan yeşillendirme çalışma alanları gezerek tanıtımı yaptı.

Kayseri,Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi halkıyla  bir araya gelerek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve bölgeye yapılan yeşillendirme çalışma alanları gezerek tanıtımı yaptı.

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek hem belediye çalışma alanlarını gezdiklerini hem de mahalle halkı ile beraber olma imkanı bulduklarını belirten Başkan Büyükkılıç ?Mimarsinan Bahçelievler düzenli, temiz, gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımlarla günden güne büyüyen ve gelişen bir mahallemizdir. Yeşil alanları, sosyal donatılarıyla özellikle gelişime yatırıma açıktır. Bugün de mahalle halkımız ile bir arada olmak sohbet edip varsa istek ve taleplerini dinlemek üzere mahallemizdeyiz. Ayrıca bu bölgede yapılan yeşillendirme çalışmalarını yerinde görmek istedik. Çocuk oyun sahalarımızda sentetik çim kullanıyoruz. Böylece çocuklarımız çamur ve toz bulutları arasında değil daha nezih alanlarına gönüllerince eğlenmekte ve oyun oynamaktadırlar Her zaman olduğu gibi bugünde bize sahip çıkan destek veren kendilerine hizmet etme imkanı veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.