Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ MÜSİAD ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ MÜSİAD ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MÜSİAD Kayseri Şubesi´nin üyelerini ziyaret etti. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi´nin projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri´nin her sorunuyla ilgilendiklerini belirterek, ?Gitmediğimiz yer ilgilenmediğimiz iş yok? diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanlığı sorumluluğu içinde ve Kayseri halkına layık olmak için çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, bazı önemli projelerle ilgili bilgiler verdi. Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi ve burada yer alan Kayseri Müzesi´nin sürecine ilişkin açıklamalarının ardından Arkeoloji Müzesi´nin eski yeriyle ilgili bilgi veren Başkan Memduh Büyükkılıç, müze yeriyle ilgili rantı bir kenara ittiklerini vurgulayarak, ?Çevre Şehircilik Bakanımıza teşekkür ederim. 60-70 milyon TL değer biçilen yeri hiçbir karşılık beklemeden bize olduğu gibi verdi. Biz de burayı ranta dönüştürmeden Millet Kıraathanesi ve müze olarak koruyacağız. Eski Arkeoloji Müzesi binası Cumhuriyet döneminin nitelikli bir yapısı. Eksiklerini giderip şehrimize bir eser daha kazandırmış olacağız? dedi.
MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Kütahneci ise, yaptığı konuşmada Başkan Büyükkılıç´a yatırımlar nedeniyle teşekkür etti.