Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, UKRAYNALI TURİZMCİLERLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, UKRAYNALI TURİZMCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başta Erciyes Kış Turizm Merkezi olmak üzere Kayseri´nin tarihi ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla Ukraynalı turizmcilerle bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başta Erciyes Kış Turizm Merkezi olmak üzere Kayseri´nin tarihi ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla Ukraynalı turizmcilerle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ukrayna´dan gelen turizm acenteleriyle Erciyes´te bir araya gelerek sohbet etti. Büyükkılıç, Erciyes´te Ukraynalı turizmcilerle toplantı gerçekleştirerek, şehrin tarihi ve doğal yapısıyla ilgili bilgiler verdi. Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı tarafından da Kayseri´nin turizm değerleriyle ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı. Geçen kış döneminde, 4 aylık süre içinde Ukrayna´nın başkenti Kiev ile Kayseri arasındaki charter seferler ve İstanbul üzerinden aktarmalı olarak yaklaşık 6 bin Ukraynalı ziyaretçiyi Kayseri´de ağırladıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, gelen tüm ziyaretçilerin şehirde yüzde 100 memnuniyetle ayrıldıklarını söyledi. Ukraynalı turizmcilerin de Kayseri´yi çok beğendiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu yıl yapılacak olan çalışmalarla charter seferlerin sayısının daha da artacağını kaydetti.