Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ , VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ , VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu ve Yahyalı ilçesinde düzenlenen ´Vefa Buluşmaları´nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu ve Yahyalı ilçesinde düzenlenen ´Vefa Buluşmaları´nda vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından İncesu´da gerçekleştirilen ´Vefa Buluşması´na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il ve ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Programda dayanışmanın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, "Bir ve beraber olmalıyız. Birlik beraberliğimiz bizim bereketimiz. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Bizi bir araya getiren hizmet davası. İnsana hizmet etmek bizim için ibadettir. İyi ki bu davanın, bu sevdanın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız" dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, İncesu´nun ardından Yahyalı ilçesindeki Vefa Buluşması´na geçti. Yahyalı´da da birlik ve beraberliğe değinen Başkan Büyükkılıç, "Biriz beraberiz hep beraber Yayalı, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye´yiz. Hep beraber mazlum insanların sesiyiz ve sesi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.