Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,ÇAMLICA CAMİİ´NDE İNCELEME YAPTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,ÇAMLICA CAMİİ´NDE İNCELEME YAPTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bazı programlara katılmak üzere gittiği İstanbul´da, Çamlıca Camii´nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bazı programlara katılmak üzere gittiği İstanbul´da, Çamlıca Camii´nde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, incelemeleri sırasında Kayserililerle de karşılaşarak bir süre sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hava İkmal Projesi içerisinde yer alan cami için Çamlıca Camii´nde incelemeler yaptı. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner ve ekibi ile birlikte cami ve çevresini gezen Başkan Büyükkılıç´a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

Çamlıca Camii´nin gerek muhteşem manzarası gerekse modern ve geleneksel mimarinin mükemmel birleşimiyle örnek bir cami olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, ?Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan Çamlıca Camii´nin yapımında büyük emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ortaya çıkan bu güzel eser için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten simge bir yapı olmuş? dedi.