Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,KAYSERİ ŞEKER´İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,KAYSERİ ŞEKER´İ ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 64 yıldır üretim yapan Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 64 yıldır üretim yapan Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikasında 2019-2020 Kampanya dönemi çalışmaları, randevulu pancar söküm ve tesellüm çalışmaları hakkında Başkan Büyükkılıç´a bilgi verdi. Şeker Pancarı tesellüm ve kantar tartım, şeker oranının alınma aşamalarında özellikle incelemede bulunan Başkan Büyükkılıç özellikle çiftçiye ödenecek pancar bedelini tahakkuk edecek olan Şeker pancarı içerisindeki şeker oranının tespitinde gösterilen itinadan dolayı Başkan Akay ve çalışanlara teşekkür etti.
Kayseri büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ziyarette yaptığı açıklamada "1  Kayseri  Şeker Fabrikasındaki şeker pancarının üretim aşamalarına girinceye kadar olan aşamaları inceledim ve yetkililerden bilgi aldım. Sistemin işleyişini dinledim, gerçekten hayran kaldım. Her şeyden önce insanların vakti o kadar bol değil, randevu sistemiyle gelip zamanında işinin yapılıyor olması en büyük kazanım" dedi.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise yaptığı konuşmada " Büyükşehir Belediye başkanımızı ağırlamaktan çok memnunuz. Kendisine fabrikamızın işleyişini tanıtma fırsatı bulduk. Kayseri Şeker  Orta Anadolu´nun ve Türkiye´nin bir değeri yüz akıdır. Çiftçinin ekmek kapısı buraya sahip çıkılmak hepimizin görevidir.  Biz elimizden geldiği kadar sahip çıkıyoruz." diye konuştu.