Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,KOLTUĞUNU SUDENUR GÜNDÜZ´E DEVRETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,KOLTUĞUNU SUDENUR GÜNDÜZ´E DEVRETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak devrettiği 4´üncü sınıf öğrencisi Sudenur Gündüz, belediyeye ait müze ve buz patenini ücretsiz yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak devrettiği 4´üncü sınıf öğrencisi Sudenur Gündüz, belediyeye ait müze ve buz patenini ücretsiz yaptı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna Ahmet Ulucan İlkokulu 4´üncü sınıf öğrencisi Sudenur Gündüz oturdu. Koltuğunu Sudenur Gündüz´e devreden Başkan Büyükkılıç, çocukların huzur içinde nice bayramlara erişmesini temenni etti. Büyükşehir Belediye Başkanlığını devralan Sudenur Gündüz ise, 3 yıldır Spor A.Ş.´de lisanslı olarak basketbol oynadığını hatırlatarak, spor ve sporcuya verdiği destekler nedeniyle Başkan Büyükkılıç´a teşekkür etti.
Sudenur Gündüz, Büyükşehir Belediyesi´ne ait müzeler ile buz pateni pistinin 23 Nisan´da ücretsiz olması talimatını verdi. Başkan Büyükkılıç da talimatın hemen yerine getirildiğini ifade etti.
Başkan Büyükkılıç daha sonra makamında ağırladığı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.