Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,MEDENİYETİN BURÇLARI DERNEĞİ İFTARINA KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,MEDENİYETİN BURÇLARI DERNEĞİ İFTARINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin (OSB) ev sahipliğinde Medeniyetin Burçları Derneği tarafından verilen iftar programında gönül elçileri ile bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin (OSB) ev sahipliğinde Medeniyetin Burçları Derneği tarafından verilen iftar programında gönül elçileri ile bir araya geldi. 
Medeniyetin Burçları Derneği´nin Kayseri OSB ev sahipliğinde verdiği iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, OSB Başkanı Tahir Nursaçan, Medeniyetin Burçları Derneği Başkanı Ali Dursun ve farklı ülkelerden eğitim için şehre gelen öğrenciler katıldı. İftar sonrası yaptığı konuşmada dernek tarafından yapılan çalışmanın önemini vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Necip Fazıl´ın dediği gibi ´Tohum at bitmezse torak utansın.´ Sizler birer gönül ve kültür elçisisiniz. Ülkelerinize gittiğinizde buradaki güzellikleri anlatacaksınız" dedi. Başkan Büyükkılıç, konuşmasında Kuran-ı Kerim´den müminlerin kardeş olduğunun ifade edildiği ayeti okudu ve "Cenabı Allah aramızdaki birlik beraberliği bozmasın" diye konuştu.