Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,SPOR A.Ş DÖNEM SONU ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,SPOR A.Ş DÖNEM SONU ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yıl 50 bin çocuğa spor eğitimi veren Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.´nin dönem sonu programına katılarak geleceğin sporcularıyla bir araya geldi. U

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yıl 50 bin çocuğa spor eğitimi veren Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.´nin dönem sonu programına katılarak geleceğin sporcularıyla bir araya geldi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., 2019 yılında 19 tesiste ve 15 branşta 50 bin öğrenciye spor yapma imkanı sağladı. Spor A.Ş.´nin açmış olduğu yaz kurslarının dönem sonu etkinliğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  "Yavrularımızın heyecanı bizleri daha fazla gayret göstermemiz konusunda şevklendiriyor. Değerli yavrularımız, sizler önce eğitiminizde başarılı olacaksınız ve bunun yanında değişik etkinliklerde yer alacak ve sosyalleşeceksiniz. Katıldığınız yarışmalarda elde ettiğiniz Türkiye dereceleri, Avrupa dereceleri bizi gururlandırıyor. Başarılı olan yavrularımızı tebrik ediyorum. Onlara daha büyük başarılar diliyorum" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha sonra katıldıkları müsabakalarda başarılı olan genç sporculara madalyalarını taktı.