Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN BAYRAM MESAJI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramının Kayseri´de huzur içinde geçirilmesi için belediyeler olarak tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Açıklamasında tüm halkın bayramını kutlayan Başkan Büyükkılıç, ?Bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. İnşallah huzur içerisinde bayramımızı idrak edeceğiz. Yerel yönetimler olarak bizler de halkımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam konforunu artıracak her türlü alt yapıyla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Başta Kayserili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Hemşehrilerimin, huzur içerisinde aileleriyle ve yakınlarıyla daha nice bayramlara erişmelerini ve bayramı, bayram anlayışı içerisinde kutlamalarını temenni ediyorum. Nice Bayramlara dua ve temennisiyle büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Bayramımızın gerçek manada kardeşliğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin gelişmesine katkıda bulunmasını diliyorum? diye konuştu.